front-1

Energiterapi

 

 

 

Energiterapi

 

 

 

En intuitiv og flerdimensionel tilgang til det din krop har brug for.   
Jeg går i kontakt med din krop og dit energetiske felt – frekvensen i de fysiske og ikke fysiske lag, og igennem kontakt med disse energifrekvenser har jeg mulighed for at optimere balancen i din krop og i dit system.

Jeg bruger forskellige teknikker, og det er forskelligt fra session til session, hvad der er brug for. Vi kommunikerer  undervejs, så du kan altid være tryg ved, at jeg respekterer dine eventuelle grænser.
Nogle mennesker bryder sig ikke om fysisk berøring, og her er healing jo en genial måde at få balance i kroppen på.

Energier er meget intelligente, vores krop er intelligent og vores sjæl er vis – i min optik langt mere, end vi evner at forstå. Derfor arbejder jeg i fuld tillid til, at hver enkelt deltager får lige præcis den healing, det løft og den støtte til balance, der er brug for. 

Dit system får lov at modtage uden den modstand, der kan følge med bestemte forventninger. Altsammen præcist så uvidenskabeligt, som det nødvendigvis må være, når noget ikke (endnu) er videnskabelig målbart – udover at frekvensen kan måles – ikke virkningen.

Hvis du ikke mærker noget i healingen, skal du ikke være skuffet. Det kan være svært. Men ikke alle mærker “noget” eller lige meget. Det, du skal vide er, at healingen sker alligevel. Det skal du have tillid til. Og så skal du forsøge, at være opmærksom i en måneds tid, og bemærke ændringer enten fysisk eller i din måde at tænke/handle på.

Healing manifesterer sig nogle gange kraftigt andre gange meget subtilt fra person til person og fra gang til gang. En heftig transformation kan virke meget overvældende, og omvendt kan tålmodigheden blive sat på prøve, hvis den sker meget langsomt og blidt.

Ofte supplerer jeg sessionen med åndedrætsteknikker, yogastillinger, Bachs blomsteressencer og andre teknikker til at balancere din energi. Du kan tilkøbe en personlig blanding af Bachs blomster, som kan støtte dig i din hverdag efterfølgende.

Din krop består af cirka 3/4 vand og væske, så du kan med fordel også drikke godt med vand henover dagen og i ugen efter, da vandet hjælper dit system med at udrense.

Ring eller skriv en sms og bestil din tid. Kontakt

Prisen er 595 kr. og sessionen varer 60 min. – ønsker du 90 min. er prisen 795 kr.